Σάββατο , 28 Ιανουάριος 2023

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση 4χρονης και 15χρονης από την Ουκρανία

Δύο κορίτσια από την Ουκρανία έχουν εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός παγκοσμίως, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω ανακοίνωσης ενημερώνει για τα στοιχεία των παιδιών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 29/11/2022, από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) για την εξαφάνιση της Zlata Lavrentieva, 4 ετών σήμερα, ουκρανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, από τις 24.02.2022 έχουν χαθεί τα ίχνη της ανήλικης από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει διασχίσει το Πολωνικό έδαφος με την μητέρα και ίσως και τη γιαγιά της, ωστόσο δεν είναι γνωστό που βρίσκεται σήμερα το παιδί και αν είναι ασφαλές.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παράλληλα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 29/11/2022, από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά για την εξαφάνιση της Anna Pailii, 15 ετών σήμερα, ουκρανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, από τις 07/03/2022 έχει χαθεί η επικοινωνία της ανήλικης και της μητέρας της, οι οποίες βρίσκονταν στην πόλη Izym, στην περιφέρεια Kharkiv της ανατολικής Ουκρανίας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει διασχίσει το Πολωνικό έδαφος, ωστόσο δεν είναι γνωστό που βρίσκεται σήμερα η ανήλικη και αν είναι ασφαλής.


Πηγή