Παρασκευή , 14 Ιούνιος 2024

Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 38χρονου από το Πολύγωνο

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για την εξαφάνιση του 38χρονου Δημήτρη Βαρίκα από το Πολύγωνο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», στις 27 Μαΐου 2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πολύγωνου στην Αθήνα, ο Βαρίκας Δημήτρης, 38 ετών.

Έχει τατουάζ στη πλάτη έναν σκύλο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Βαρίκα Δημήτρη σήμερα, 28.05.2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Βαρίκας Δημήτρης έχει ύψος 1.73 μ. και βάρος 64 kg, έχει καστανά μάτια και καστανά μακριά μαλλιά. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρη φόρμα, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρο τσαντάκι μέσης. Έχει τατουάζ στην πλάτη, έναν σκύλο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple


Πηγή