Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Αλβανούς στην Πανεπιστημίου -Βρέθηκαν όπλα πάνω τους

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης περίπου στις 20:10, μετά από σοβαρό επεισόδιο στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος πολύ γνωστού εμπορικού κέντρου στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν μετά από τηλεφώνημα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για άγριο επεισόδιο μεταξύ ανδρών. Επί τόπου έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, περνώντας χειροπέδες σε έναν υπήκοο Αλβανίας.

Καταδίωξη του δεύτερου δράστη -Συνελήφθη στις Τρεις Γέφυρες

Ωστόσο το δεύτερο άτομο πρόλαβε να επιβιβαστεί σε ΙΧ αυτοκίνητο, να αναπτύξει ταχύτητα και να προσπαθήσει να διαφύγει κατευθυνόμενος προς τη Δυτική Αττική.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ξεκίνησαν να καταδιώκουν το όχημα μέχρι που το εγκλώβισαν στις Τρείς Γέφυρες, κοντά στη λεωφόρο Κηφισού. Εκεί πέρασαν χειροπέδες και σε ένα δεύτερο άτομο -αλβανικής καταγωγής και αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες ήταν οπλισμένοι, με τα όπλα που βρέθηκαν πάνω τους να στέλνονται για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου θα δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ανέλαβαν την έρευνα.


Πηγή