Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Άννα Καραμανλή: Έχει στηθεί σκηνικό λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη Λάρισα, στην εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκε σήμερα και μίλησε η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, και Βουλευτής της Β’ Αθήνας της ΝΔ, Άννα Καραμανλή.

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η κ. Καραμανλή σε δήλωση της τόνισε πως η αξιολόγηση έχει καθυστερήσει, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως έχει στήσει ένα «σκηνικό λαϊκισμού». Επίσης επανέλαβε την θέση της ΝΔ για επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων, αλλά και για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

«Η αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και ένα χρόνο. Εμείς λέγαμε να κλείσει το γρηγορότερο, να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Τίποτα από αυτά όμως δεν έχει γίνει, αλλά έχει στηθεί ένα σκηνικό λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα ψηφιστούν νέα μέτρα σε βάρος της μεσαίας τάξης, η οποία έχει σχεδόν αφανιστεί. Ζητάμε εκλογές γιατί εμείς πιστεύουμε σε ένα άλλο μείγμα πολιτικής που και επενδύσεις θα έρθουν και οι συντελεστές θα μειωθούν αλλά και θα βρεθούν νέες θέσεις εργασίας» είπε χαρακτηριστικά.

 


Πηγή