Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

«Έκανες φάουλ»: Ο Ερντογάν παίζει μπάσκετ και γκρινιάζει στους αντιπάλους [βίντεο]

Το γύρο των τουρκικών ΜΜΕ κάνει ένα βίντεο με στιγμιότυπα από αγώνες μπάσκετ που έπαιξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε κλειστό γήπεδο στο παλάτι του στην Άγκυρα.

Το βίντεο ανήρτησε, σύμφωνα με την Hurriyet, στο λογαριασμό του στην πλατφόρμα X ο πρώην υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας και βουλευτής Προύσας του κυβερνώντος κόμματος Μουσταφά Βαράνκ κι αποτελείται από ένα κολάζ αγώνων μπάσκετ, που έπαιξε σε διαφορετικές ημέρες ο Ερντογάν με συνεργάτες του, όπως ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν – τακτικός συμπαίκτης του Τούρκου προέδρου- και οι πρώην υπουργού Μεβλιούτ Τσαβούσογλου και Μεχμέτ Μουχαρέμ Κασάπογλου.

Τα πλάνα ξεκινούν με τον Ερντογάν να κάνει ζέσταμα στο ποδήλατο γυμναστικής.

O Eρντογάν παίζει μπάσκετ: «Οικογενειακό» διπλό με βουλευτές στο Προεδρικό Μέγαρο [βίντεο]

Tουρκία: Σε «φόρμα» ο Ερντογάν -Το έριξε στο μπάσκετ με τον Αλτούν και τον Καλίν [βίντεο]

Ενώ στο βίντεο περιλαμβάνονται και διάλογοι από τους αγώνες με τον Ερντογάν, αρχηγό – φυσικά- της ομάδας με τα πράσινα γιλέκα, να παρακινεί τον Ομέρ Ονάν, Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της Τουρκίας λέγοντας: «Έλα Ομέρ, κάνε τα κόλπα σου».

Σε άλλο σημείο ο Ερντογάν ακούγεται να τονίζει σε αντίπαλο που διαμαρτυρήθηκε για το σφύριγμα του διαιτητή: «ήταν φάουλ, παράτα το, ήταν φάουλ». Και πιο κάτω να γκρινιάζει για φάουλ στον πρώην παλαιστή Χαμζά Γερλίκαγια: «Χαμζά, έκανες φάουλ;». Κι εκείνος να απαντά: «Τράβηξα την μπάλα κύριε, δεν έκανε τίποτε».


Πηγή