Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Έκλεψε το αυτοκίνητο της μητέρας του, τη χτύπησε με αυτό και την εγκατέλειψε

Ποιος ξέρει τι είχε στο μυαλό του ο Τζον Τζέφρι Σπένσερ από την Πενσυλβάνια όταν στις 2 Ιουλίου έπαιρνε στα κρυφά το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Μέσα σε δέκα λεπτά ο 23χρονος άνδρας κατάφερε να σημαδέψει τη ζωή του και να κατηγορείται για σωρεία παραβάσεων του ποινικού κώδικα και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8 μμ όταν ο Σπένσερ έκλεψε το ασημί Chevrolet Impala της μητέρας του. Το δράμα, όμως, ξεκίνησε από κει και έπειτα. Καθώς έφευγε με το όχημα παρέσυρε τη μητέρα του και έναν γείτονα, τους οποίους και εγκατέλειψε!

Λίγα λεπτά αργότερα, προφανώς αναστατωμένος από αυτό που είχε συμβεί, χτύπησε πάνω σε μια πινακίδα και ακινητοποιήθηκε σε μια πλαγιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Tribune-Review.

Στη συνέχεια ο νεαρός ζήτησε από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο να τον μεταφέρουν σε ένα κοντινό μπαρ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 23χρονος επανέλαβε τουλάχιστον πέντε φορές στη διαδρομή τη φράση «νομίζω ότι σκότωσα τη μητέρα μου».

Αργότερα, σύμφωνα με άλλους μάρτυρες, είπε «ελπίζω ότι η μητέρα μου δεν είναι νεκρή, γιατί αλλιώς θα πάω φυλακή για πολύ καιρό».

Η αστυνομία εντόπισε τον Σπένσερ αργά το βράδυ να περπατά μόνος του στο δρόμο και προχώρησε στη σύλληψή του.

Στον νεαρό έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιαιοπραγίας και επίθεση με αυτοκίνητο, αντιμετωπίζει επίσης δύο κατηγορίες για απλή βιαιοπραγία, για έκθεση σε κίνδυνο άλλου προσώπου, για ατύχημα που προκάλεσε θάνατο/τραυματισμό. Κατηγορείται επίσης για απρόσεκτη οδήγηση και εγκατάλειψη θυμάτων, για κλοπή περιουσίας, για μη εξουσιοδοτημένη χρήση οχήματος, για παραβίαση ορίου ταχύτητας, καθώς και δημόσια μέθη.

Η μητέρα του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της, ενώ ο γείτονας έχει επιστρέψει σπίτι του.
Ο Σπένσερ βρίσκεται υπό κράτηση εδώ και μια εβδομάδα με εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων.

localStorage.clear();


Πηγή