Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Νέα «βόμβα» από Γιουβέντους, στο προσκήνιο το όνομα του Ζιντάν

Στη μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση αυτού του καλοκαιριού προχώρησε η Γιουβέντους, με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία πήρε και επίσημη μορφή χθες. Ο Πορτογάλος αστέρας αποτελεί μέλος της ομάδας του Τορίνο, αλλά δεν αποκλείεται εκεί να τον βρει ακόμη ένας Μαδριλένος, ο πρώην προπονητής του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Libertad Digital, που αναφέρει ότι επιβεβαιώνεται και από πηγές της οικογένειας Ανιέλι, ο Γάλλος τεχνικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Πιεμόντε από το πόστο του αθλητικού διευθυντή της «Γηραιάς Κυρίας». Η συνεργασία των δύο πλευρών, μάλιστα, αναφέρεται πως θα ξεκινήσει από τον προσεχή Οκτώβρη, όντας στο πλευρό του Φάμπιο Παρατίτσι, που έχει αυτόν τον ρόλο στην ομάδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ζιντάν ετοιμάζεται για… στροφή στην καριέρα του, έπειτα από την απροσδόκητη αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε τρία σερί Champions League.

Με τη μεταγραφή του Κριστιάνο στη Γιουβέντους, «άναψαν» και οι φήμες για πιθανή επιστροφή στο Τορίνο και του ανθρώπου που εκτιμά όσο λίγοι ο Πορτογάλος άσος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η απόφαση του 33χρονου άσου αποτέλεσε σημαντικό λόγο για την απόφαση του Γάλλου πρώην «μπιανκονέρο».

localStorage.clear();


Πηγή