Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Έφτασε στο «Παπαγεωργίου» η 39χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]

Μετά από πολύωρο οδικό ταξίδι με ασθενοφόρο κατέφθασε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η 39χρονη Άννα που τραυματίστηκε σοβαρά από τη φονική έκρηξη στο Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης, την Κυριακή.

Η Άννα έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 21.00 στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κρατώντας μια ανθοδέσμη και χαμογελαστή, ενώ αμέσως στο πλευρό της ήρθαν οι γονείς της συγκινημένοι για να την υποδεχτούν.

Κωνσταντινούπολη: «Σώθηκε από θαύμα, από το τραύμα ανέβλυζε αίμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας τραυματία

«Ακούσαμε μπουμ, μπουμ και μετά σιωπή» -Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στην Κωνσταντινούπολη

«Ήμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και έτσι ήμουν πολύ τυχερή. Πάντα είμαι τυχερή στη ζωή μου. Σίγουρα με προστάτεψε ο θεός», δήλωσε η ίδια κατά την άφιξή της.

Και είπε με συγκίνηση πως λυπάται για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική έκρηξη. Η ίδια επισημαίνει πως θα επισκεφτεί ξανά την Κωνσταντινούπολη, αφού δώσει χρόνο στον εαυτό της ώστε να επουλωθούν τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά σημάδια.

«Έχω μάθει στη ζωή μου τις δύσκολες καταστάσεις να τις ξεπερνάω εύκολα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να πάω ξανά, αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά. Αυτές οι μέρες ήταν πολύ πιεστικές με την Τουρκία, τους γιατρούς και τις συνεντεύξεις».

Δείτε εικόνες και βίντεο από την άφιξη στο «Παπαγεωργίου» της 39χρονης που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη:

«Σώθηκε από θαύμα», λένε οι γονείς της 39χρονης

Σοκαρισμένοι δηλώνουν από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» οι γονείς της 39χρονης Άννας η οποία τραυματίστηκε στη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Κυριακή.

Οι γονείς της είχαν φτάσει νωρίτερα με ανθοδέσμες στα χέρια και την περίμεναν με ανυπομονησία.

«Διαμελίστηκε μια οικογένεια μπροστά της»

Συγκλονισμένος από όσα βίωσε η κόρη του, ο κ.Φώτης Δεπώλας, φτάνοντας στο νοσοκομείο για να την περιμένει, αναφέρθηκε στα όσα του είπε η 39χρονη σχετικά με την έκρηξη.

«Σώθηκε από θαύμα. Σώθηκε και μπροστά ήταν μία οικογένεια που διαμελίστηκε, μαζί με το παιδάκι της» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η αγωνία της δικής του οικογένειας κορυφώθηκε όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα από την κόρη του, του είπε ότι είχε τραυματιστεί στην επίθεση.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 39χρονης που τραυματίστηκε από έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη:

Από την πλευρά της, η μητέρα της 39χρονης απέδωσε επίσης σε θαύμα ότι σώθηκε η κόρη της. «Μόνο η Παναγία και ο Χριστός την έσωσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δίνοντας τα θερμά της συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους στη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης, ευχαριστώντας στη συνέχεια όσους στάθηκαν στο πλευρό της κόρης της.

Δείτε τι δήλωσε και η μητέρα λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 39χρονη κόρη της Άννα:


Πηγή