Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

«Έχουμε υπογράψει με τον φερόμενο Τομ Χανκς συμβόλαιο με ρήτρα 150.000 δολάρια»

Έρευνα διεξάγει η Αστυνομία και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την υπόθεση με τον Τομ Χανκς και την υποτιθέμενη παρουσία του σε εκδήλωση στην Ελλάδα.

«Θύμα εξαπάτησης» δηλώνει το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας απαντώντας στα δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή ή μη του διάσημου ηθοποιού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η είσοδος στην εκδήλωση είχε εξαγγελθεί ότι είναι δωρεάν και όχι επί χρήμασι όπως εσφαλμένα δημοσιεύτηκε».

Παράλληλα, το Ιδρυμα συμπληρώνει ότι «διεξάγεται έρευνα με τις ελληνικές αρχές για να διαπιστωθεί αν ο οργανισμός και συγκεκριμένα η εκπρόσωπός του κυρία Άντα Ηλιοπούλου έπεσε θύμα εξαπάτησης από δήθεν εκπρόσωπο του κυρίου Χανκς, καθώς επίσης και κατά πόσον τα έγγραφα που ο οργανισμός έχει στη διάθεσή του είναι αυθεντικά ή όχι».

Σημειώνεται ότι η είδηση περί συμμετοχή του Τομ Χανκς προκάλεσε την αντίδραση τόσο του ίδιου του ηθοποιού όσο και της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον οι οποίοι με αναρτήσεις τους στο Twitter ενημέρωναν τον κόσμο ότι πρόκειται περί «απάτης» επισημαίνοντας πως ο Χανκς δεν έχει ενημερωθεί και δεν πρόκειται να παραστεί σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα.

Ο Πέτρος Καψάσκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha δίνοντας νέες πληροφορίες για την υπόθεση.

Όπως ανέφερε έχει πληρώσει πάνω από 21.000 ευρώ για την υπόθεση.

«Το Σταύρος Νιάρχος έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν βραβεύει, τον παραχωρεί τον χώρο διότι τον πληρώσαμε. 1.000 ευρώ κάναμε την κράτηση. Την οποία και χάσαμε. Τα υπόλοιπα 4.000 ευρώ θα τα έδινε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» ανέφερε.

Μάλιστα είπε ότι έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τον υποτιθέμενο Τομ Χανκς…

«Εμείς δύο μήνες τώρα διαπραγματευόμαστε με έναν υποτιθέμενο Τομ Χανκς… Έχουμε χαρτί, έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα 150.000 δολάρια αν δεν έρθει ο κ. Χανκς στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο φερόμενος Τόμας Χανκς» επεσήμανε.

Είπε πως η εκπρόσωπός του Ιδρύματος Άντα Ηλιοπούλου «τον είδε σε βιντεοκλήση».

«Από τους λογαριασμούς της εκταμιεύτηκαν 20.000 ευρώ σε τέσσερις λογαριασμούς» σημείωσε.

Ο κ. Καψάσκης υπογράμμισε ότι: «Τον Αύγουστο όταν ξεκίνησε η διαπραγμάτευση με τον Τομ Χανκς ήταν να αναγγείλει στην Ελλάδα το άνοιγμα λογαριασμού για το Μάτι.

Αυτό που συνέβη είναι ότι του κάναμε την πρόταση και εκείνος μας είπε θα έρθω. Όμως μας είπε τα χρήματα που ζητάει είναι 60.000 ευρώ.

Η κ. Ηλιοπούλου συγκέντρωσε από εταιρείες και εφοπλιστές χρήματα, πήρε αιγίδα από την πρεσβεία. Έκανε κινητοποίηση.

Έχουμε και το διαβατήριό του. Η κ. Ηλιοπούλου πήρε το διαβατήριο και την πρεσβεία και της είπε δεν έχω τη δυνατότητα να ελέγξουμε».

Ο κ. Καψάσκης επεσήμανε ότι μίλησε με τον Μανώλη Σφακιανάκη.

«Ο Σφακιανάκης μου είπε αν θέλετε τώρα να σας κάνω μια βιντεοκλήση και να εμφανίζομαι ως Μπρους Γουίλις.

Μου είπε ότι υπάρχουν 30 απατεώνες στην Ευρώπη ε που βγάζουν λεφτά στο όνομα του Τομ Χανκς».

«Έχουμε πληρώσει τα ωραία μας λεφτά από την τσέπη μας… Δεν είμαστε τρελοί» σημείωσε…

localStorage.clear();


Πηγή