Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ίσως η πιο μακάβρια πρόταση γάμου που έγινε ποτέ

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώνουν τη Shiela Parayanon πως ο σύντροφός της είχε ένα τρομερό ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του και πως θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο. Η νεαρή κοπέλα φτάνει άρον άρον στο σημείο και ξεσπά σε λυγμούς μόλις αντικρύζει το σώμα του αγαπημένου της να κείτεται μπρούμυτα καταμεσής του δρόμου, δίπλα στη μοτοσυκλέτα.

Αστυνομικοί που βρίσκονται εκεί σπεύδουν δίπλα στην κοπέλα που έχει υποστεί σοκ. Θέλουν να την ηρεμήσουν γιατί αυτό που θα ακολουθήσει είναι ακόμα πιο σοκαριστικό.

Ο νεαρός άνδρας ονόματι Jeffrey Delrio με τη βοήθεια δύο αστυνομικών γυρίζει ανάσκελα. Δεν δείχνει ετοιμοθάνατος. Τουναντίον, μια χαρά υγιέστατος είναι. Σηκώνεται στα γόνατά του, βγάζει ένα δαχτυλίδι και κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του που ανακουφισμένη αγκαλιάζει την αστυνομικό που βρίσκεται δίπλα της.

Παρά τη δοκιμασία που πέρασε και το μακάβριο σκηνικό που στήθηκε, εκείνη έδειξε χαρακτήρα. Όχι μόνο κράτησε την ψυχραιμία της όταν της αποκαλύφθηκε η αλήθεια, αλλά απάντησε και καταφατικά στην πρόταση του καλού της…

localStorage.clear();


Πηγή