Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αίγινα: Σε σοκ οι συγγενείς της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου που δολοφονήθηκε -Βασικός ύποπτος ο γιος της, το χρονικό

Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε νεκρή, το πρωί του Σαββάτου (4/6) στην Αίγινα, η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Μπονίκου.

Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι ενώ βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, με μία σακούλα στο κεφάλι.

Αίγινα: Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως μετέδωσε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα με κατοίκους, ο 46χρονος γιος της ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής (3/6) βρέθηκε στο λιμάνι να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση. Τότε, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, ενώ στη συνέχεια ο 46χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί του, όπως είπαν στους συγγενείς της Μαρίας Μπονίκου όταν τους πήραν τηλέφωνο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, επειδή προσπαθούσαν να βρουν το τηλέφωνο του σπιτιού του 46χρονου.

Η ξαδέρφη της άτυχης ηθοποιού έδωσε το τηλέφωνο στην αστυνομία, ενώ εκείνη την ώρα είδε τα φώτα του σπιτιού της αναμμένα αλλά το πρωί στις 09:00, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να μάθει τι έγινε, καθώς νωρίτερα, κατά τις 07:00 τα ξημερώματα, δεν είδε τη Μαρία Μπονίκου να πηγαίνει στο κοτέτσι της, όπως συνήθιζε.

Οι αστυνομικοί τής είπαν ότι ο 46χρονος θα πάει στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στην Αθήνα για ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη και έτσι οι συγγενείς σκέφτηκαν να ρίξουν μια ματιά στο σπίτι, για να δουν πώς είναι η μητέρα του.

Και όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα, καθώς βρήκαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Βασικός ύποπτος ο γιος της

Υπενθυμίζεται πως 46χρονος γιος της Μαρίας Μπονίκου έχει προσαχθεί και εξετάζεται ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας της μητέρας του.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι γείτονες της ηθοποιού

«Πήγα μέσα και φώναξα, ”τη βρήκα”. Και πήγα κοντά και δεν μπορώ να το περιγράψω… Ήταν μέσα σε μία σακούλα», δήλωσε η συγγενής της που τη βρήκε μέσα στη λίμνη αίματος.

«Το πρωί το έμαθα από έναν γείτονα, τρόμαξα γιατί νόμιζα ότι ήταν κάτι προσωπικό… Πήγαμε στο σπίτι, χτυπάγαμε, φωνάζαμε», ανέφερε γείτονας του θύματος στο Mega.

Ποια ήταν η Μαρία Μπονίκου

Η 73χρονη ηθοποιός είχε παίξει σε μία σειρά από ταινίες την δεκαετία του 1970 ενώ συμμετείχε και σε μεταγλωττίσεις με πιο γνωστή την παιδική σειρά Σπορτ Μπίλι.

Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάνο Βενιέρη.

Η ηθοποιός έμενε στην Αίγινα επί 20 χρόνια, μαζί με τον σύζυγό της ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2020.


Πηγή