Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Αναχώρησε για Βενετία το «HELLENIC SPIRIT» που προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας

Αναχώρησε τα ξημερώματα από την Πάτρα για την Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια τη Βενετία, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «HELLENIC SPIRIT» που προσέκρουσε χθες βράδυ, στη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, στον προβλήτα Α στο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήγμα δύο μέτρων πάνω από την ίσαλο γραμμή. Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.

Ο απόπλους του σκάφους είχε απαγορευθεί προσωρινά, ενώ ειδικά συνεργεία προχώρησαν σε αποκατάσταση της ζημιάς. Το πλοίο αφού επιθεωρήθηκε από κλιμάκιο της επιθεώρησης πλοίων αναχώρησε κανονικά για τον προορισμό του στις 4:16 το πρωί. Το «HELLENIC SPIRIT» μεταφέρει 100 επιβάτες, 41 ΙΧ και 51 φορτηγά.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR