Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Απίστευτο βίντεο: Εγγονός-ήρωας σώζει τη γιαγιά του που κρεμόταν στον αέρα

Ένας μικρός εγγονός σώζει τη γιαγιά του από μια δυσάρεστη πτώση σε ένα εκπληκτικό βίντεο.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατέγραψε την εκπληκτική στιγμή που ένα νήπιο έσωσε τη γιαγιά του από την πτώση, καθώς έπεσε η σκάλα που είχε στα πόδια της.

Το μικρό παιδί έπαιζε μπάντμιντον όταν το μπαλάκι κατέληξε στην οροφή. Στην προσπάθειά της να ανακτήσει το μπαλάκι η γυναίκα πήρε μια σκάλα για να σκαρφαλώσει την οροφή.

Καθώς ανέβαινε όμως στη σκάλα και μίλαγε στο ζωηρό και φλύαρο νεαρό αγόρι, τη στιγμή που έφτασε στην κορυφή και έκανε να πιαστεί στην οροφή η ξύλινη σκάλα έπεσε στο έδαφος, αφήνοντας τη γυναίκα να κρατιέται με τις άκρες των δαχτύλων της.

Καθώς ένας σκύλος αρχίζει να γαβγίζει, η γυναίκα φωνάζει στον εγγονό της, ο οποίος τρέχει προς την πεσμένη σκάλα και προσπαθεί να την σπρώξει από το έδαφος.

Το υλικό από κάμερα ασφαλείας, από τις 20 Δεκεμβρίου, δείχνει στη συνέχεια τον μικρό εγγονό της, που πιστεύεται ότι είναι περίπου πέντε ετών, να παλεύει να την σηκώσει.

Η γυναίκα συνεχίζει να δίνει οδηγίες στον εγγονό της καθώς προσπαθεί να σπρώξει τη σκάλα, η οποία φαίνεται να είναι περίπου τρεις φορές ψηλότερη από αυτόν.

Την ώρα όμως που φωνάζει «δεν μπορώ να το σηκώσω», τελικά τα καταφέρνει.

Μετά από το τρομακτικό σκηνικό, η γυναίκα φαίνεται να γελάει με ανακούφιση, κατεβαίνοντας στο έδαφος.

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον εγγονό που σώζει τη γιαγιά του


Πηγή