Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο στις ΗΠΑ: Μαθήτρια πέταξε καρέκλα στο κεφάλι δασκάλας- Δείτε βίντεο

Μια μαθήτρια καταγράφηκε να εκσφενδονίζει μια καρέκλα στο κεφάλι της δασκάλας της.

Η 15χρονη μαθήτρια λυκείου του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ που κατηγορείται ότι εκτόξευσε μια μεταλλική καρέκλα στο κεφάλι της ανυποψίαστης καθηγήτριας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες μετά την «απαράδεκτη πράξη βίας».

Στο βίντεο που έχει γίνει πλέον viral και καταγράφηκε την Πέμπτη, δύο μαθήτριες εμπλέκονται σε έντονο καυγά όπου βρίζουν η μία την άλλη.

Η δασκάλα, η οποία προσπάθησε να αποκαταστήσει την τάξη, είχε γυρισμένη την πλάτη της όταν ένα από τα κορίτσια πήρε τη μεταλλική καρέκλα και την εκσφενδόνισε προς την κατεύθυνση της εκπαιδευτικού.

Δείτε την στιγμή που η μαθήτρια πετάει την καρέκλα στο κεφάλι της δασκάλας

Η καρέκλα χτύπησε την εκπαιδευτικό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου παρέμεινε ακίνητη για μερικά δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τη New York Post.

Και τα δύο κορίτσια που συμμετείχαν στον καυγά συνελήφθησαν.

Η ανώνυμη εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός της στο κεφάλι και είναι «καλά στην υγεία της», σύμφωνα με δήλωση του επιθεωρητή της περιφέρειας. Έκτοτε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και εξέφρασε τα σχέδιά της να επιστρέψει στην τάξη.

Το viral βίντεο – το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές στο X, πρώην Twitter – προκάλεσε την οργή των τοπικών αξιωματούχων οι οποίοι επεσήμαναν ότι η επίθεση ενισχύει το κακό σχολικό σύστημα του Μίσιγκαν.


Πηγή