Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυγενάκης: Εδώ και τώρα εκλογές

Βολές κατά της κυβέρνησης επέρριψε από την Κέρκυρα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, που βρέθηκε στο νησί καλεσμένος από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ. Κέρκυρας με αφορμή την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Η δεύτερη αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει από πέρυσι το Φεβρουάριο, αντί αυτού έχουμε παράταση στην παράταση, δήλωση στη δήλωση και το πιο τραγικά επικίνδυνο είναι η διάσταση απόψεων μεταξύ υπουργού Οικονομικών και πρωθυπουργού της χώρας.

Από τη μια έχουμε τον κ. Τσίπρα να διαβεβαιώνει ότι όλα είναι ταχτοποιημένα και οι «κακοί» δανειστές ευθύνονται γιατί ζητούν νέα μέτρα και από την άλλη έχουμε τον κ. Τσακαλώτο να λέει ότι μόνο το 1/3 των μέτρων έχουν καλυφθεί, άρα δικαίως, εμμέσως πλην σαφώς οι δανειστές ζητούν ακόμη περισσότερα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα ο κ. Αυγενάκης, επανέλαβε πολλές φορές ότι η Ελλάδα πρέπει ταχύτατα να οδηγηθεί σε εκλογές.

«Δεν μπορούν να συνεχίσουν αυτό το παιχνίδι των εντυπώσεων» είπε αναφερόμενος στην κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Λύση στα πολιτικά προβλήματα της χώρας μας δε δίνεται. Εδώ και τώρα εκλογές και ας αφήσουμε την ελληνική κοινωνία να αποφασίσει τι πραγματικά επιθυμεί για το μέλλον τη χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ προέτρεψε τους Έλληνες πολίτες «να ακούσουν τις θέσεις της Ν.Δ. να παρακολουθήσουν τον βηματισμό και τα όσα δηλώνει είτε στη Βουλή, είτε στις δημόσιες τοποθετήσεις του ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, να συγκρίνουν, να κρίνουν αυστηρά και να συμμετέχουν στον ανοιχτό διάλογο που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει», όπως τόνισε.


Πηγή