Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αυγενάκης: Ο άδειος τενεκές κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο

«Ο χθεσινός κυβερνητικός ανασχηματισμός χαρακτηρίζεται από ένα και μόνο στοιχείο: Ο άδειος τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο», ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, από τη Δεσκάτη Γρεβενών.

Ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε επίσης ότι «ο κ. Τσίπρας δε μετακίνησε κανέναν από τους βασικούς συντελεστές των πιο καταστροφικών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ, επιβραβεύοντάς τους. Ο κ. Τσακαλώτος και το οικονομικό επιτελείο παρέμειναν στη θέση τους. Ο κ. Κοτζιάς μετά την άκρως επιζήμια συμφωνία με την ΠΓΔΜ, παρέμεινε στη θέση του. Ο κ. Καμμένος, ο κ. Πολάκης, ο κ. Παππάς, ο κ. Σταθάκης παρέμειναν στη θέση τους. Μια θλιβερή κυβέρνηση ισορροπιών και αλληλοεξυπηρετήσεων».

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο  κ. Αυγενάκης έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας: «Η απόλυτη ένδεια πολιτικού προσωπικού στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές αυτές καταγράφονται ως η επιτομή της πολιτικής απελπισίας του πρωθυπουργού, ο οποίος είναι όμηρος του κ. Καμμένου, του οποίου έγιναν όλα τα χατίρια!».

localStorage.clear();


Πηγή