Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό το πανάκριβο γραφείο έχει κάτι από Porsche 911

Ένα μοναδικό έπιπλο για τους λάτρεις της Porsche και γενικότερα τους φανατικούς petrolheads διατίθεται προς πώληση μέσω του οίκου RM | Sotheby’s. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γραφείο που για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί το πίσω πάνελ μιας Porsche 911 σε χρώμα Arctic Silver.

Όταν το κάλυμμα κινητήρα ανοίξει αποκαλύπτεται μια όμορφη ξύλινη επιφάνεια, ενώ υπάρχει και ένα πλαϊνό συρτάρι στο οποίο μπορούν να αποθηκευτούν κλειδιά, στυλό και άλλα μικροαντικείμενα. Το γραφείο πατά πάνω σε τέσσερα ξύλινα πόδια που είναι κατασκευασμένα από αμερικανική καρυδιά.

Πρόκειται για μοναδικό κομμάτι που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η φίρμα 3 GJB 17 που ειδικεύεται στην κατασκευή καινοτόμων επίπλων και αντικειμένων με υλικά που προέρχονται από αυτοκίνητα.

Από τη στιγμή που πρόκειται για ένα μοναδικό έπιπλο που για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί εξαρτήματα από Porsche 911 καταλαβαίνετε πως δεν απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια. Όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στα 20.000 δολάρια ΗΠΑ…

localStorage.clear();


Πηγή