Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Βράβευση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη από Ahepans στο χριστουγεννιάτικο gala στην Αθήνα

Με βραβείο για την κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά του, τιμήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, από το τμήμα Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas, της μεγάλης οικογένειας της AHEPA, στη διάρκεια χριστουγεννιάτικου Gala που διοργάνωσε σε μεγάλο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Ο κ. Πατούλης ήταν επίτιμος προσκεκλημένος του Δημήτρη Ματθαίου, προέδρου του Maritime Chapter, το οποίο ιδρύθηκε προ διετίας και σήμερα έχει αναδειχθεί στην πρώτη θέση των chapters παγκοσμίως, με τα περισσότερα μέλη και τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές δράσεις.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του, ο περιφερειάρχης έκανε αναφορά στις δράσεις της Περιφέρειας για κοινωνική συνοχή και στην εξελικτική πορεία της να καταστεί μια «μεγάλη Περιφέρεια της Ευρώπης και του κόσμου».

Επίσης, αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση κοινωνικών δομών και προγραμμάτων στήριξης των συνανθρώπων μας καθώς και στα σήμαντικά έργα υποδομών που πραγματοποιυνται, με στόχο να δώσουν την προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν που μπορεί να προσφέρει η Αττική. Προς αυτή την κατεύθυνση, σημείωσε, υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, έργα αναβάθμισης των λιμανιών του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η τουριστική κρουαζιέρα.

Στην εκδήλωση, κατά την οποία παρατέθηκε επίσημο γεύμα και συμπεριελάμβανε και καλλιτεχνικά δρώμενα, παραβρέθηκαν υπουργοί, πρεσβευτές, γερουσιαστές από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, καθώς και άλλοι επίσημοι από την Αμερική και την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων παρέστησαν, ο Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής Λ. Ραπτάκης, οι υπουργοι Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκης, Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος, κ.ά.. 


Πηγή