Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βρετανία: Γυναίκα τα έβαλε με δύο αστυνομικούς και έγινε viral -Τους χτύπησε και ξέφυγε [βίντεο]

Αστυνομικοί στη Βρετανία γελοιοποιούνται από γυναίκα που καταφέρνει να τους ξεφύγει.

Οι αξιωματικοί της Met Police χλευάστηκαν στο διαδίκτυο, αφού μια γυναίκα κατάφερε να τα βάλει με δύο από αυτούς ταυτόχρονα και να διαφύγει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Τα βίντεο δείχνουν τους αστυνομικούς να μπαίνουν σε καβγά με την εξαγριωμένη 26χρονη γυναίκα στο βορειοδυτικό Λονδίνο, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σε μια σοκαριστική επίθεση, η γυναίκα αρπάζει από τα μαλλιά m;ia αστυνομικό της Met Police, καθώς προσπαθούσε να τη συλλάβει μετά από αναφορές ότι είχε επιτεθεί σε δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Ενώ η ύποπτη κλέφτρα έχει πιάσει την αστυνομικό από την αλογοουρά της, ο συνάδελφός της προσπαθεί να την ακινητοποιήσει, μάταια.

Στη συνέχεια, η γυναίκα φεύγει προς το δρόμο, προτού η αστυνομία την προλάβει αργότερα, ενώ χρειάστηκαν άλλοι δύο αστυνομικοί για να πραγματοποιήσουν τη σύλληψη.

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η γυναίκα είχε κλέψει γλυκά από τοπικό περίπτερο, ενώ η αστυνομία αναφέρει ότι μετέβη στο σημείο μετά από φερόμενη επίθεση εναντίον τριών ατόμων.

Οι αστυνομικοί πάλευαν να συλλάβουν τη γυναίκα, καθώς γύρω της είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, όπως δείχνει το βίντεο.

Η στιγμή που η γυναίκα τα έβαλε με δύο αστυνομικούς στη Βρετανία

Ένα δεύτερο βίντεο δείχνει ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τη γυναίκα, αλλά συνέχισαν την εργώδη προσέγγισή τους για τη σύλληψή της.

Οι αστυνομικοί φάνηκε να χρειάζονται ενισχύσεις, καθώς η γυναίκα συνελήφθη από δύο άλλους αστυνομικούς, με το κλιπ να τους δείχνει όλους συγκεντρωμένους γύρω της, καθώς στέκεται σε έναν τοίχο.

Η γυναίκα συνέχισε την επιθετική της συμπεριφορά, με την αστυνομία να λέει ότι στη συνέχεια επιτέθηκε και έβρισε τους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν.


Πηγή