Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γλυφάδα: Νεαρός ξυλοκόπησε άγρια οδηγό ταξί -Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο άνδρα έπεσε ένας οδηγός ταξί στην περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως καταγγέλλει ο οδηγός ταξί, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν έφτασε στο σημείο όπου τον είχε καλέσει μια γυναίκα για να την παραλάβει. Ωστόσο, λίγο πριν ανοίξει την πίσω πόρτα του οχήματος, ένας νεαρός που την ακολουθούσε, την απέτρεψε να μπει μέσα και κινήθηκε βίαια απέναντί της.

Τότε ο αυτοκινητιστής βγήκε από τη θέση του οδηγού, ώστε να ρωτήσει τι έχει συμβεί και γιατί ο νεαρός επεδείκνυε αυτήν τη συμπεριφορά. Ωστόσο, τα αίματα άναψαν, καθώς μιλούσαν έντονα οι δυο άνδρες και εκείνος που εμπόδισε την κοπέλα να μπει, προχώρησε στη χρήση βίας.

Ο οδηγός ταξί μίλησε στο Star και εξήγησε τι έγινε. Όπως είπε: «Φτάνοντας η κοπέλα στο ταξί, πάει να ανοίξει την πόρτα πίσω από τον οδηγό. Δεν μπόρεσε να την ανοίξει, γιατί την έχει φτάσει το παιδί που έτρεχε να την προλάβει. Την πιάνει, την πετάει στην άκρη και μου χτυπάει το ταξί το συγκεκριμένο παλικάρι και μου λέει, βρίζοντάς με: “πάρε το ταξί και φύγε”. Εγώ λίγο εκεί σάστισα. Την κοπέλα την πήρε, την πέταξε στην άκρη, είχε σκοπό να τη χτυπήσει, δεν μπόρεσα να συνειδητοποιήσω».

Εκεί ήταν που ξεκίνησε να δέχεται τα χτυπήματα. Κάποια στιγμή ένας περαστικός που είχε παρακολουθήσει τι είχε συμβεί, φώναξε στον νεαρό: «Ρε φίλε, τι φταίει ο άνθρωπος με το ταξί; Επαγγελματίας είναι και σταμάτησε να πάρει μια κούρσα, τι του επιτίθεσαι;».

«Επί τόπου, στην πρώτη γροθιά, μου σπάει το δόντι. Έχω κάταγμα στη μύτη και το κούτελο. Και στην πορεία μου ξαναεπιτίθεται. Συνεχίζει να με γρονθοκοπεί, σταματάει και τον βλέπω να σηκώνεται να φεύγει. Νόμιζα ότι για κάποιο λόγο την κυνηγάει. Να την κλέψει, να τη χτυπήσει; Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα τι συμβαίνει».

Ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο δόντι και κάταγμα στη μύτη, ενώ έχει και ένα μεγάλο χτύπημα στο κούτελο. Κατέθεσε μήνυση και ήδη η Αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσει τον δράστη.


Πηγή