Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τραγωδία στην Αργολίδα: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα χαλάσματα παλιού εργοστασίου

Τραγική κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις των Αρχών για έναν άνδρα που αγνοούνταν στην Αργολίδα.

Αστυνομία και Πυροσβεστική αναζητούσαν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου, τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος δηλώθηκε ως αγνοούμενος από την γυναίκα του. Τελικά, βρέθηκε νεκρός κάτω από τα χαλάσματα ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, στην Αργολίδα.

Τι απογευματινές ώρες τελικά ο αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός σε παλιό εργοστάσιο στο Καλαμάκι του δήμου Άργους, καταπλακωμένος από σίδερα και μπάζα ύστερα από κατάρρευση τμήματος της μεταλλικής κατασκευής του εργοστασίου.

Η ανάσυρση της σορού του ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας, έπειτα από καταπλάκωσή του, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, στην περιοχή Καλαμάκι του Δήμου Άργους – Μυκηνών και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, με τη συνδρομή μηχανήματος έργου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Άργους και η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργούν προανάκριση για να φωτισθούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του άτυχου άνδρα.


Πηγή