Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γυναίκα «δολοφόνος κλόουν» συνελήφθη για φόνο του 1990

Πριν από 30 περίπου χρόνια ντύθηκε κλόουν και σκότωσε την πρώην σύζυγο του μέλλοντα τότε συζύγου της.

Η αστυνομία της πολιτείας Βιρτζίνια στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τη Sheila Keen Warren, η οποία πυροβόλησε τη Marlene Warren το 1990, με τους αστυνομικούς να περιγράφουν την υπόθεση ως «περίεργη».

Η υπόθεση άνοιξε και πάλι εξαιτίας νέων στοιχείων DNA. Η Warren υπήρξε για πολύ καιρό ύποπτη για τον φόνο, αλλά δεν είχε συλληφθεί ελλείψει επαρκών αποδείξεων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 26 Μαΐου του 1990 στο Ουέλιγκτον της Φλόριντα. Όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο την αστυνομία, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα για να παραλάβει ένα μπουκέτο λουλούδια και μπαλόνια από έναν κλόουν που φορούσε κόκκινη περούκα, κόκκινη μύτη και γάντια, ενώ είχε βαμμένο και το πρόσωπο.

Δέχτηκε τότε πυρά στο πρόσωπο. Ο κλόουν μπήκε στη συνέχεια σε ένα άσπρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και έφυγε. Το 40χρονο θύμα πέθανε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, νέα στοιχεία DNA αποδεικνύουν ότι το πρόσωπο που είχε ντυθεί κλόουν ήταν η 54χρονη Sheila Keen Warren, σημερινή σύζυγος του Michael Warren, η οποία συνελήφθη στη Βιρτζίνια την Τρίτη και αναμένεται να εκδοθεί στη Φλόριντα.

localStorage.clear();


Πηγή