Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει -Βρήκα μάρτυρα και θα καταθέσει [βίντεο]

Στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στην αρχή της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη μετά την τρίωρη κατάθεσή του στην ανακρίτρια, μίλησε για τη γνωριμία του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δεν περίμενα να φτάσει αυτή η στιγμή», δήλωσε, εξηγώντας πως τα χρόνια γάμου τους είναι εννιά και γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 20 ετών και εκείνη 23.

Η γνωριμία του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Στους δύο μήνες γνωριμίας έμεινε έγκυος και παντρευτήκαμε αμέσως. Δεν ήταν δέσμευση όλο αυτό αλλά επιλογή. Εγώ ανέκαθεν ήθελα να κάνω οικογένεια με παιδιά», προσέθεσε ενώ σε ερώτηση για το αν η οικογένειά του είχε αντίρρηση, είπε «όπως κάθε γονιός».

Μάνος Δασκαλάκης: Είδα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα -Έφυγα γιατί είχε εξωσυζυγική σχέση

Μάνος Δασκαλάκης: Τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια -Τι ακολουθεί

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε κάποιος να τον ενημερώσει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το πώς συμπεριφερόταν, τόνισε πως «κανείς δεν με ενημέρωσε για αυτή τη γυναίκα», σημειώνοντας πως το μόνο που ήξερε, είναι ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για την απώλεια της γιαγιάς της.

Τα πρώτα σημάδια του χωρισμού

Με τον χωρισμό, «η Ρούλα ήρθε αντιμέτωπη με τον χωρισμό πριν τον θάνατο της Ίριδας. Μία φορά είχε γίνει σκηνή μπροστά στα παιδιά. Ορατά ήταν τα προβλήματα μετά τον χαμό της Ίριδας», υπογράμμισε, ενώ σε ερώτηση για την οικογένειά του, είπε: «Ακόμα αναρωτιόμαστε. Οι άνθρωποι δεν κάνουν δηλώσεις γιατί είναι σοβαροί, πενθούν ακόμα».

«Το μόνο που εύχομαι, είναι να ξυπνήσω και μην ζούμε αυτά που ζούμε, δεν μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους», σημείωσε ενώ δήλωσε επίσης, για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει! Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Για ποιον έρωτα μιλάμε;».

«Είχε προσλάβει κάποιον να με χτυπήσει»

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν τη φοβόμουν, δεν φοβάμαι τίποτα», απάντησε ενώ για τους μπράβους που έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με μαρτυρία, ότι είχε βάλει η Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπήσει τον Μάνο Δασκαλάκη, αν και η ίδια αρνείται πως κάτι τέτοιο ισχύει, ο πατέρας των τριών παιδιών είπε: «Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα. Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα, τώρα το έμαθα. Βρήκα μάρτυρα και αν δεν έχει καταθέσει, θα το κάνει. Ήμασταν μια χαρά πριν το χαμό της Μαλένας, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να την ώθησε να κάνει κάτι τέτοιο».

Όταν έφυγε από τη ζωή η Μαλένα, εξήγησε: «Δεν ήμουν στο δωμάτιο, στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα στον θάλαμο, είδα τους ανθρώπους να κάνουν ΚΑΡΠΑ. Όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έκανε ό,τι μπορούσε. Και αυτή η σκηνή και της Ίριδας είναι σκηνές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τη μήνυση την κάναμε τότε γιατί πήραμε μία απόφαση που μιλούσε για ηπατική ανεπάρκεια και μας είπαν οι γιατροί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τέτοιο. Αν μου είχαν βγάλει σαν πόρισμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας προς το παιδί, θα είχα προφυλάξει την Τζωρτζίνα, δεν θα υπήρχε άλλο παιδί τότε και θα είχαν τελειώσει όλα από εκεί».

«Δεν γνώριζα για τις αναρτήσεις που έκανε η Ρούλα σε ομάδες και στα social media», ξεκαθάρισε ο Μάνος Δασκαλάκης, τονίζοντας πως «έκανα το καλύτερο για την Τζωρτζίνα γιατί κάθε φορά, μετά από κάθε θάνατο έμενε μόνη της», ζητώντας «ένα τεράστιο συγγνώμη αλλά δεν υπήρχε το παραμικρό σημάδι προς τα παιδιά».

Ερωτηθείς για τα όσα λέγονται για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας και τη ζωγραφιά με τα τρία αγγελάκια, είπε: «Δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης που έλεγαν. Ήρθαν από την κοινωνική υπηρεσία στο σπίτι, είδαν το παιδί, έλεγξαν το περιβάλλον και έφυγαν, δεν βγήκε τίποτα. Πριν την τετραπληγία της, δεν είχα παρατηρήσει κάποιο περιστατικό που να μου είχε κάνει εντύπωση. Ανατρίχιασα όταν είδα τη ζωγραφιά της με τα τρία αγγελάκια. Την είχα ρωτήσει ποιο ήταν το τρίτο αγγελάκι, αλλά δεν απάντησε. Είχε αλλάξει πολλά χέρια μετά το θάνατο της Ίριδας, αλλά δεν μίλησε για την μπέμπα σε κανέναν μας».

Επίσης, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην κεταμίνη και τη σχέση του με τη φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του. «Τη στιγμή που μάθαμε για την κεταμίνη, με κάλεσε η Ρούλα και μου είπε, ”άλλο πάλι αυτό που έβγαλαν”. ”Μην ακούς” της λέω, ”όπως βγάλαν το τοξικό, έτσι έβγαλαν κι αυτό”. Όταν άκουσα για τη σύλληψη, έχασα και την επαφή μαζί της. Με πήρε τηλέφωνο την επομένη. Δεν έχω καμία σχέση με την προμήθεια της κεταμίνης, είναι κάτι που ερευνάται και θα αποδειχθεί».


Πηγή