Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πάτρα-«Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»: Η γυναίκα που άφησε το σημείωμα για τη Ρ. Πισπιρίγκου εξηγεί το γιατί

Απαντήσεις δόθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για το μυστηριώδες μήνυμα που είχε βρεθεί στην πόρτα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Το μήνυμα, που είχε βρεθεί από το iefimerida κολλημένο στην πόρτα της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία, γράφει: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου, δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα. Συγγνώμη, συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω…».

Δείτε το μήνυμα στην πόρτα της Ρούλας Πισπιρίγκου:

Το μήνυμα στην πόρτα της Ρούλας Πισπιρίγκου
Το μήνυμα στην πόρτα της Ρούλας Πισπιρίγκου / iefimerida

Ποιος και γιατί έγραψε το σημείωμα στην πόρτα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε η γυναίκα που το έγραψε. Πρόκειται για νοσηλεύτρια. «Ήταν ένας τρόπος αντίδρασης γιατί δεν θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Με έχει στενοχωρήσει όλο αυτό, είναι ένα σοκ, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι το έκανε. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές».

Μιλώντας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε: «Είχε δυσκολίες. Δεν είχε κανέναν και τώρα έχει μία μάνα και μία αδελφή…», ενώ στη συνέχεια περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη με την 33χρονη και εκείνη τη βοήθησε.

«Ήταν τέλη Γενάρη και την πήγαμε στο Ρίο, έκανε απόπειρα, είχε χωρίσει, το παιδί με το οποίο ήταν μαζί της ζήτησε να χωρίσουν και τρελάθηκε η Ρούλα. Της είπα να μην κάνει καμία τρέλα. Την έπαιρνα μετά τηλέφωνο και άρχισα να ανησυχώ. Πήγα από εκεί και χτυπούσα κουδούνια, πόρτες. Άνοιξε ο θείος της και την είδαμε με τα χάπια δίπλα της. Και μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ την αδελφή και τη μάνα της, η αδελφή δεν ήθελε να έχει σχέσεις. Η Ρούλα έκανε πλύση στομάχου», τόνισε ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την έκπληξή της όταν έμαθε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν έγκυος. «Απορούσα πώς έπιασε παιδί…».


Πηγή