Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δεκατετράχρονος συνελήφθη για τον ομαδικό βιασμό 15χρονης που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook

Ένα 14χρονο αγόρι συνέλαβε η αστυνομία στο Σικάγο σε σχέση με τον ομαδικό βιασμό έφηβης, ο οποίος μάλιστα μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, συνελήφθη ο πρώτος από «πολλούς έφηβους δράστες» της σεξουαλικής επίθεσης που μεταδόθηκε μέσω Facebook.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Chicago Tribune, η οποία επικαλείται την αστυνομία, ο 14χρονος κατηγορείται για τουλάχιστον τρεις κακουργηματικές πράξεις.

Η 15χρονη ήταν με την οικογένειά της το απόγευμα της 19ης Μαρτίου, πήγε μαζί τους στην εκκλησία και στη συνέχεια την άφησαν κάπου στη διαδρομή προς το σπίτι. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν και ξαναβρέθηκαν στις 21 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό είναι που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και μάλιστα ομαδικής. Στο βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Facebook Live- και το οποίο κάποια στιγμή παρακολουθούσαν ταυτόχρονα 40 χρήστες- το κορίτσι δεχόταν επίθεση ταυτόχρονα από έξι άνδρες.

Όταν η 15χρονη επέστρεψε σπίτι της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε.

Η αστυνομία του Σικάγο παρενέβη όταν η μητέρα του κοριτσιού προσκόμισε σοκαριστικές φωτογραφίες από το βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook και δείχνει πολλούς νεαρούς άνδρες να βιάζουν το κορίτσι.

«Ένα σωρό ενήλικοι το έβλεπαν, κανείς δεν ειδοποίησε τις αρχές» δήλωσε συγγενής του θύματος.


Πηγή