Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΕΛΠΙΔΑ: Και φέτος τα Χριστούγεννα ας μοιραστούμε την αγάπη | ΕΛΛΑΔΑ

Και φέτος τα Χριστούγεννα το «Σωματείο-ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» μας καλεί όλους να μοιραστούμε την αγάπη, χαρίζοντας ελπίδα στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Με ένα μόνο κλικ στο eshop.elpida.org επιλέξτε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα στηρίζοντας τους σκοπούς του Σωματείου μας που εδώ και 30 χρόνια στέκεται στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο.

Στο ανανεωμένο e-shop της «ΕΛΠΙΔΑΣ» μπορείτε να βρείτε το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2022, που είναι σχεδιασμένο από την Β’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, κυρία Μαριάννα Λαιμού. Για το 2022 το «Γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ» κυκλοφορεί σε τέσσερα πρωτότυπα χρώματα (χρυσό, μπλε, πράσινο, κόκκινο) και σε διαφορετικές εφαρμογές (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλι, μπρελόκ, επιτραπέζιο γούρι).

Κολιέ Γούρι 2022
Κολιέ Γούρι 2022
Λαβετάκια
Λαβετάκια
Ημερολογίο ΗΡΩΕΣ
Ημερολογίο ΗΡΩΕΣ

Παράλληλα, στο e-shop μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα πρωτότυπων αξεσουάρ και δώρων που μπορούν να προσωποποιηθούν με τα ονόματα των αγαπημένων σας.

Σάκοι παιχνιδιών
Σάκοι παιχνιδιών
Power banks
Power banks
Notebooks
Notebooks

Οι υπέροχες ζωγραφιές των παιδιών του «ΕΛΠΙΔΑ Junior» μέσα σε καδράκια μπορούν να γίνουν το πιο αισιόδοξο δώρο για τις φετινές γιορτές, ενώ το Ημερολόγιο «Οι μικροί ΜΕΓΑΛΟΙ Ήρωες της ΕΛΠΙΔΑΣ» με ζωγραφιές των μικρών μαχητών μας αποτελεί ένα ξεχωριστό συμβολικό δώρο για τη δύναμη που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Προσωποποιημένη κόκκινη foam μπάλα
Προσωποποιημένη κόκκινη foam μπάλα
Κεριά
Κεριά
Καδράκι Elpida Junior
Καδράκι Elpida Junior
Χριστουγεννιάτικη κάλτσα
Χριστουγεννιάτικη κάλτσα

Το e-shop, είναι ένα από τα νέα προγράμματα του Συλλόγου και αποτελεί μία πρωτοβουλία της νέας γενιάς του «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την κυρία Μαριάννα Λαιμού σε συνεργασία με τα μέλη: Νάσια Θανοπούλου, Κατερίνα Δαφέρμου Σκριβάνου, Βαρβάρα Βουκάκη Φύτρου, Μάνια Ντέλου, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Έμιλυ Βαφειά, Ειρήνη Βασιλοπούλου και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη και την επίβλεψη της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου, κυρίας Τζωρτζίνας Έλληνα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος θα διατεθούν εξολοκλήρου για την εκπλήρωση των στόχων του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».


Πηγή