Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Επίσκεψη της Νίκης Κεραμέως στην Ηλεία -Εγκαινίασε το νέο Γενικό Λύκειο Λεχαινών

«Εξαιρετικά γόνιμη και πλούσια» χαρακτήρισε την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ηλεία η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Στην Ηλεία, όπως σημείωσε η κυρία Κεραμέως, τα τελευταία χρόνια έχει κατασκευαστεί σημαντικός αριθμός νέων σχολικών υποδομών. Η υπουργός επισκέφθηκε δύο από αυτές την Τρίτη (15/11), το νέο Γενικό Λύκειο Λεχαινών και το νέο Δημοτικό Νέας Μανωλάδας.

Μάλιστα, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων εγκαινίασε μαζί με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, και τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, το νέο Γενικό Λύκειο Λεχαινών.

Η Νίκη Κεραμέως χαρακτήρισε τις δυο βιοκλιματικές σχολικές μονάδες «σύγχρονες, με εξαιρετικές αίθουσες διδασκαλίας, εργαστηρίων, πολλαπλών χρήσεων». Επιπλέον, η υπουργός είχε συζητήσεις με μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας.

Φωτογραφία: Facebook-Niki Kerameus
Φωτογραφία: Facebook-Niki Kerameus

«Στην Ηλεία τα τελευταία χρόνια έχει κατασκευαστεί σημαντικός αριθμός νέων σχολικών υποδομών. Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφθώ δύο: το νέο Γενικό Λύκειο Λεχαινών το οποίο εγκαινιάσαμε μαζί με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριος Φαρμάκης και τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, και το νέο Δημοτικό Νέας Μανωλάδας. Σύγχρονες, βιοκλιματικές μονάδες, με εξαιρετικές αίθουσες διδασκαλίας, εργαστηρίων, πολλαπλών χρήσεων. Πολύτιμες συζητήσεις με μαθητές και εκπαιδευτικούς και στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας. Τους ευχαριστώ όλους για μία εξαιρετικά γόνιμη και πλούσια επίσκεψη», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η κ. Κεραμέως.


Πηγή