Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Επιτέθηκε στη μητέρα μου με λουκάνικα γιατί καθυστέρησε να του ετοιμάσει φαγητό

Ένας νεαρός από τη Φλόριντα συνελήφθη από τις αρχές καθώς κατηγορείται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε τη μητέρα του πετώντας της λουκάνικα!

Το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας ο Hermes Callijas-Gasperin ζήτησε από την 41χρονη μητέρα του να του φτιάξει λουκάνικα γιατί πεινούσε. Εκείνη του ζήτησε να της δώσει λίγο χρόνο μέχρι να τελειώσει μια δουλειά που έκανε, γεγονός που εκνεύρισε τον 22χρονο που άρχισε να της πετά λουκάνικα με αποτέλεσμα ένα από αυτά να την τραυματίσει στο δεξί μάτι. Η αναφορά της αστυνομίας λέει επίσης ότι την έσπρωξε προς τα πίσω και πως έβαλε τα χέρια του στο λαιμό της, χωρίς ωστόσο να προσπαθήσει να της κόψει την αναπνοή.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του έδωσε μια άλλη εκδοχή στους αστυνομικούς καθώς είπε πως την ώρα που εκείνος έτρωγε στην κουζίνα τον πλησίασε η μητέρα του και τον κλώτσησε. «Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως έγινε έξαλλος και τότε άρχισε να της πετάει λουκάνικα», είπε σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τονίζοντας πως το θέμα θα είχε λήξει αν η μητέρα του του είχε ζητήσει συγνώμη.

Δεν φάνηκε πάντως να πείθει τις αρχές με την εκδοχή του καθώς συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη φυλακή όπου έμεινε μέχρι να καταβληθεί εγγύηση ύψους 750 δολαρίων. Όταν αφέθηκε ελεύθερος, διατάχθηκε να μένει τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από τη μητέρα του.

localStorage.clear();


Πηγή