Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ευρυτανία: Θρίλερ με εξαφάνιση 48χρονης -Συναγερμός μετά από ανάρτησή της στο Facebook [εικόνες]

Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης στη γέφυρα της Ταρτάνας στην Ευρυτανία.

Η γυναίκα είχε γράψει στο Facebook ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της, ενώ φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα στο αυτοκίνητο.

Εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Καστοριά: Συνελήφθη ο γιος της μετά από αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 48χρονη από τη Λαμία, η οποία είναι παντρεμένη και εργάζεται στο Καρπενήσι, φέρεται να είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να κάνει κακό στον εαυτό της, μέσω ανάρτησης στο Facebook, και αυτό κινητοποίησε κάποιους φίλους, που ενημέρωσαν τον άνδρα της κι αυτός με τη σειρά του την αστυνομία.

Το αυτοκίνητο της 48χρονης εντοπίστηκε στη γέφυρα κλειδωμένο, ενώ μέσα είχε αφήσει το κινητό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα σε αυτό έχουν βρεθεί κάποια παπούτσια και ένα σημείωμα, το οποίο όμως φαίνεται ότι είναι βιαστικά γραμμένο και ασυνάρτητο.

Στις έρευνες συμμετέχει η ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με έξι άτομα και διασωστική λέμβο με επικεφαλής τον διοικητή Χρήστο Πλουμάκη, και ακόμη έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα από τις διπλανές υπηρεσίες, όπως και στελέχη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος και της Αστυνομίας.

Οι πρώτες αναζητήσεις απέβησαν άκαρπες τόσο εντός της λίμνης όσο και στη γύρω περιοχή.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ θα επιχειρήσουν και πάλι εντός της τεχνητής λίμνης.


Πηγή