Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ημερίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του CSI για τους κινδύνους του διαδικτύου για τα παιδιά

Ημερίδα για τους κινδύνους και τους κανόνες ασφάλειας στο διαδίκτυο διοργανώνουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια CSI Institute την ερχόμενη Πέμπτη στη Γλυφάδα.

Ο τιτλος της ημερίδας είναι που θα διεξαχθεί στις 18:00, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Άνω Γλυφάδα είναι: «ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και Πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI, καθώς και η Διευθύντρια του Ινστιτούτου CSI, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Ιδρύτρια Traumahelp, κα Καλλιόπη Ιωάννου.

«O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος συνδιοργανώνει στην Γλυφάδα Αττικής με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας μια εκδήλωση με μοναδικα χαρακτηριστικά μάθησης για παιδιά και γονείς παράλληλα», σχολιάζει ο Μανώλης Σφακιανάκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας. Και προσθέτει: «Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας την Πέμπτη για να ζήσουμε κάτι μοναδικό».


Πηγή