Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έμαθαν τους αντίπαλούς τους στον 2ο γύρο του Rome Open

Τους αντιπάλους τους στον 2ο γύρο του τουρνουά τένις στη Ρώμη έμαθαν οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι δύο Έλληνες τενίστες ξεκινούν από τη συγκεκριμένη φάση την προσπάθειά τους στο Rome Open, με την Μαρίας Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα και τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκει στον δρόμο του τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βούλγαρος (Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη) επικράτησε δύσκολα του -προερχόμενου από τα προκριματικά- Αμερικανού, Μπράντον Νακασίμα, με 6-3, 6-4 μετά από περίπου 2 ώρες και θα βρεθεί αντιμέτωπος, μετά τη Βαρκελώνη και Μαδρίτη, με τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη και στις δύο φετινές μονομαχίες τους, διαμορφώνοντας σε 4-1 το σύνολο των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Η Αλεξάντροβα (νο 31 στην παγκόσμια κατάταξη) από τη Ρωσία -η οποία αγωνίζεται ως ανεξάρτητη- θα αντιμετωπίσει την Σάκκαρη στο 2ο γύρο του τουρνουά, αφού κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 6-1, 6-2 της Αμερικανίδας, Σλόαν Στίβενς, μέσα σε 51 λεπτά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα (με αποχώρηση) στις μεταξύ τους συναντήσεις, με πιο πρόσφατη τον Φεβρουάριο, στην Αγία Πετρούπολη, όταν στις «16» επικράτησε με 6-2, 6-4.


Πηγή