Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

ΗΠΑ: Πέθανε η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πέθανε η πρώην σύζυγός του, Ιβάνα.

Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, σε ηλικία 73 ετών: «Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα, μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια ομορφιά και μια μητέρα και φίλη που μας φρόντιζε», λέει η οικογένειά της.

Η Ιβάνα Τραμπ πέθανε από καρδιακή ανακοπή, στο σπίτι της στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μοιράστηκε την τραγική είδηση ​​του θανάτου της στον λογαριασμό του στο Truth Social το απόγευμα της Πέμπτης.

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, εκ των οποίων είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», έγραψε.

Ο Τραμπ, ο οποίος είχε τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, συνέχισε να αποτίει φόρο τιμής στην Ιβάνα, περιγράφοντάς την ως μια «όμορφη και καταπληκτική» γυναίκα, ενώ τίμησε τον στενό δεσμό της με τα παιδιά τους: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, τον Έρικ και την Ιβάνκα.

«Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή», συνέχισε. «Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη για αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι για εκείνη. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!».

Ο γιος της Ivana Eric επιβεβαίωσε την είδηση ​​του θανάτου της Ivana στη Daily Mail: «Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα, μητέρα και φίλη. Δίδαξε στα παιδιά της τη σκληρότητα, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα», τονίζοντας πως θα λείψει πολύ σε όλους.


Πηγή