Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η αναστροφή στην εθνική και η μαρτυρία του 19χρονου οδηγού

Αλλαγή δεδομένων στο τρομακτικό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Καρδίτσας-Λαμίας που συνέβη πριν από λίγες μέρες και ήρθε στη δημοσιότητα μέσω του υλικού από κάμερα ασφαλείας.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ένας 19χρονος οδηγός προσπάθησε να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα ένα διερχόμενο ΙΧ να πέσει πάνω του με μεγάλη ταχύτητα και να τραυματιστεί σοβαρά η συνοδηγός του.

Όπως μετέδωσε σήμερα στο κεντρικό του δελτίο ο Alpha, ο οδηγός του αυτοκινήτου που προξένησε το ατύχημα δεν ήταν ο 19χρονος αλλά ο Γερμανός, ο οποίος προσπάθησε τον επικίνδυνο ελιγμό.

Ο ίδιος ο 19χρονος δήλωσε ότι «είχα άγιο. Όλοι έτσι μου λένε μετά το ατύχημα. Εγώ στο πόδι μου χτύπησα μόνο. Προσεύχομαι και για τη γυναίκα να γίνει καλά. Είμαι και επαγγελματίας οδηγός. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Πήγαινα με 80-90 χλμ. Αν δεν έκανα τον ελιγμό μπορεί να είχε θανάσιμη κατάληξη η σύγκρουση».

Όπως μετέδωσε το κανάλι στο ρεπορτάζ του, την ανατροπή δεδομένων πιστοποίησε και η τροχαία ότι δηλαδή ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου που έκανε την αναστροφή ήταν ο 60χρονος Γερμανός. Δικογραφία σχηματίστηκε εναντίον του.

localStorage.clear();


Πηγή