Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η απάντηση της ξανθιάς καλλονής που της είπαν ότι είναι… χοντρή για καλλιστεία

Η Μις Ισλανδία δίνει τη δική της απάντηση σε όσους της είπαν ότι έχει πολλά παραπάνω κιλά για να πάρει μέρος σε καλλιστεία που διοργανώνονται στο Λας Βέγκας.

Η 20χρονη Arna Ýr Jónsdóttir, πρώην γυμνάστρια από το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, είχε δεχθεί αρκετές συμβουλές από άτομα του χώρου, ώστε να σταματήσει να τρώει αν θέλει να διακριθεί. Η ξανθιά καλλονή, όμως, αρνήθηκε να κάνει μια περιοριστική δίαιτα και δηλώνει ότι είναι μια χαρά όπως είναι.

Όπως αποκαλύπτεται μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δέχτηκε ένα μήνυμα από τον παρουσιαστή και διοργανωτή του διαγωνισμού λίγες μέρες πριν την βραδιά των καλλιστείων στα οποία συμμετέχει. Το μήνυμα έγραφε: «Σταμάτα να τρως πρωινό, φάε μόνο σαλάτα για μεσημεριανό γεύμα και πίνε νερό κάθε βράδυ μέχρι το διαγωνισμό».

mis3

Η απάντηση της ίδιας πάντως ήταν ότι αν δεν άρεσε η εμφάνισή της στο διοργανωτή των καλλιστείων τότε δε θα έπρεπε να την έχει το top 10 των φιναλίστ. Επιπλέον τονίζει ότι παλιότερα είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό ενώ δε σκοπεύει να αλλάξει τη διατροφή της και την εμφάνισή της για οποιονδήποτε λόγο και κυρίως για να αρέσει στους άλλους.

Η νεαρή με τους χιλιάδες followers στο Instagram αποκάλυψε πάντως πως έχασε το ενδιαφέρον της για το συγκεκριμένο διαγωνισμό μετά από αυτό το μήνυμα που έλαβε και θέλει να πει σε όλες τις γυναίκες να αισθάνονται καλά με το σώμα τους και την εμφάνισή τους.

mis4 mis5 mis6 mis7 mis8 mis9


Πηγή