Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Η διαδικτυακή κόντρα Μπουτάρη-Νοτοπούλου για το «χρίσμα» στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Με αφορμή τις εξελίξεις ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών το Μάιο του 2019 ο Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε την άποψή του για το «χρίσμα» για το Δήμο Θεσσαλονίκης που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, στη Θεσσαλονίκη, στη νυν υφ. Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μπουτάρης έγραψε στο twitter: «Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Η κ. Νοτοπούλου δεν άφησε αναπάντητο το τουιτάρισμα του απερχόμενου δημάρχου και με δικό της ποστάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες; Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή