Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Ιωάννα Πλαιοσπύρου έκανε γενέθλια στο νοσοκομείο -Το μήνυμα που έστειλε και το δημόσιο «ευχαριστώ» [εικόνα]

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Δευτέρα 7 Μαρτίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στέλνοντας το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως ενημέρωσε η ίδια το απόγευμα της Δευτέρας, με μια ανάρτησή της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, δέχθηκε πολλές ευχές για την ημέρα της γέννησής της και θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τη θυμήθηκαν.

«Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram.

Ιωάννα Παλιοσπύρου γενέθλια

Η δυνατή επαφή που έχει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τους ακολούθους της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αναπτύξει μια πολύ όμορφη και δυνατή σχέση με τους ακολούθους της στο Instagram αλλά και με όσους γνωρίζουν την ιστορία που της άλλαξε τη ζωή.

Για αυτό, κατά το παρελθόν, έχουν υπάρξει φορές που έχει ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να της κάνουν ερωτήσεις τις οποίες η ίδια απάντησε. Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε σε ερωτήσεις, αποκαλύπτοντας πότε θα βγάλει τη μάσκα της και εξηγώντας πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

«Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο αλλά θα το αντιμετωπίσω», είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.


Πηγή