Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία που πυροβόλησαν στην Κηφισιά

Στην εντατική για δεύτερο εικοσιτετράωρο παραμένει, ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

«Η κατάσταση της υγείας του παραμένει, κρίσιμη αλλά σταθερή. Κάθε στιγμή που περνά μετρά υπέρ του 52χρονου» είπε στην  ΕΡΤ ο διοικητής του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», Βασίλης Κεκερής .

«Συνεχίζεται η υποστήριξη των βασικών λειτουργιών της ζωή του, με φάρμακα και αναπνευστική συσκευή. Ωστόσο έχουν σταματήσει οι αιμορραγίες. Μέχρι στιγμής καθώς διανύουμε τα πρώτα εικοσιτετράωρα έχει σημειωθεί μη επιδείνωση» υπογράμμισε ο κ. Κεκερής.

Όπως ανέφερε με την πάροδο του χρόνου, θα ξεδιπλωθεί η μελλοντική εικόνα του ασθενούς, από την βελτίωση που θα παρουσιάσουν οι ζωτικές του λειτουργίες, ώστε να αρχίσει να απεγκλωβίζεται σταδιακά από την φαρμακευτική, υποστηρικτική αγωγή. Ο διοικητής του νοσοκομείου ευχαρίστησε για την αθρόα προσφορά αίματος , της σπάνιας ομάδας του επιχειρηματία. Διευκρίνισε ότι πλέον η αιμοληψία γίνεται προληπτικά σε περίπτωση που χρειασθεί να του χορηγηθεί επιπλέον ποσότητα αίματος.

localStorage.clear();


Πηγή