Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει τη δημόσια υγεία στα ζάρια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει τη δημόσια υγεία στα ζάρια – Newsbeast

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγορεί την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι παίζει την δημόσια υγεία στα ζάρια.

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη παίζει τη δημόσια υγεία στα ζάρια», υπογραμμίζει Νάσος Ηλιόπουλος και σημειώνει πως: «το χθεσινό αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων που συνδέεται με περιστατικά σε χώρους εργασίας αναδεικνύει την ολοκληρωτική απουσία μέτρων για την υγεία και ασφάλεια  των εργαζομένων».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Το δημόσιο σύστημα υγείας λειτουργεί με λιγότερους εργαζόμενους και χωρίς την δυνατότητα διεξαγωγής των απαραίτητων τεστ.

Τα σχολεία θα ανοίξουν τη Δευτέρα με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα και σχεδόν 20.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς. Οι εκπαιδευτικοί θα βρεθούν στις αίθουσες χωρίς τεστ, ενώ οι μάσκες, ακόμη αγνοούνται»

Καταλήγοντας ο Νάσος Ηλιόπουλος καλεί την κυβέρνηση να «Αλλάξει στάση. Να ενισχύσει την δημόσια υγεία και παιδεία. Να προστατεύσει την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων. Υπάρχει άλλος δρόμος, για να νικήσουμε την πανδημία, για να νικήσει η ζωή».


Πηγή