Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Η ISOMAT ενισχύει την παρουσία της στη γερμανική αγορά

Η ISOMAT προχώρησε σε εξαγορά της εταιρίας TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH, η οποία αποτελούσε από το 2009 τον επίσημο αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της στη γερμανική αγορά.

Σκοπός της εξαγοράς είναι η ακόμα καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της ISOMAT στη γερμανική αγορά, αλλά και η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της σε αυτήν.

Η TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH ιδρύθηκε το 2009 στο Φόρστ κοντά στην Καρλσρούη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Γερμανικού ομοσπονδιακού κρατιδίου της Βάδη-Βυρτεμβέργης. Ο κος Λάζαρος Τσαβδαρίδης, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, θα αναλάβει τη θέση του νέου διευθυντή από τις 2 Ιανουαρίου 2018.

Η εξαγορά αυτή είναι σύμφωνη με την στρατηγική εξωστρέφειας που ακολουθεί η ISOMAT την τελευταία δεκαετία. Η εταιρία συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της σε διεθνές επίπεδο, είτε μέσω της δημιουργίας παραγωγικών ή εμπορικών θυγατρικών εταιριών, είτε μέσω συνεργασίας με τοπικούς διανομείς.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ρούμπιο για Γκίλφοϊλ: Ο πρόεδρος Τραμπ και εγώ εκτιμούμε ιδιαίτερα το καθοριστικό έργο της πρέσβειρας στην περιοχή

Το έργο της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έξηρε ο Μάρκο Ρούμπιο. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, σε δήλωσή …

Daily-News.GR