Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Ηλικιωμένη φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι που διέμενε με τον κατάκοιτο σύζυγό της

Μία υπόθεση με πολλά ερωτηματικά εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, με μία ηλικιωμένη η οποία φέρεται να έβαλε φωτιά στο ίδιο της το σπίτι, όπου κατοικούσε με τον κατάκοιτο σύζυγό της.

Σύμφωνα με το cretapost.gr οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο το πρωί της Κυριακής, κατάφεραν να βγάλουν ζωντανούς τόσο την ηλικιωμένη όσο και τον κατάκοιτο σύζυγό της. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω εισπνοής καπνών, ωστόσο φαίνεται πως δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Κρήτη: Στο νοσοκομείο Χανίων 44χρονη μετά από ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της -Χτύπησε και την 16χρονη κόρη του

Ηράκλειο Κρήτης: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου, βγήκε από το αγροτικό και άρχισε να τον χτυπάει!

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η ηλικιωμένη φέρεται να μην άντεχε άλλο τα βάσανα της ζωής και θέλησε να βάλει φωτιά και να καεί ζωντανή μαζί με τον κατάκοιτο σύζυγο της.

Ηράκλειο: Η Πυροσβεστική «βλέπει» εμπρηστική ενέργεια

Αν και αρχικά γείτονες, συγγενείς αλλά και οι Αρχές πίστευαν ότι η φωτιά οφειλόταν σε κάποιο βραχυκύκλωμα, οι άνδρες τους ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής Ηρακλείου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η φωτιά οφείλεται σε εμπρηστική ενέργεια και μάλιστα με οινόπνευμα.

Η εξέλιξη της υπόθεσης έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ενώ η ηλικιωμένη θα έρθει τώρα ενώπιον της δικαιοσύνης.


Πηγή