Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ιωάννινα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης -«Μας είπαν ενοχλητικούς επειδή καλούσαμε συχνά στο νοσοκομείο»

Πόνο, θλίψη και πολλά ερωτήματα έχει αφήσει ο απροσδόκητος θάνατος της 20χρονης φοιτήτριας που εισήχθη στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων με οξεία πυώδη αμυγδαλίτιδα, με την οικογένειά της να αναφέρει πως τους χαρακτήρισαν μέχρι και ενοχλητικούς, επειδή καλούσαν συχνά.

Ο πατέρας της 20χρονης, Μανώλης Μερέος, μίλησε στην εκπομπή «LiveNews», στο Mega.

Με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας αναρωτήθηκε «τι πήγε στραβά με το παιδί του».

«Με πνίγει η θλίψη για το παιδί μου. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά. Μας έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της κι ότι θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο. Γι’ αυτό δεν θορυβηθήκαμε ιδιαίτερα. Μία αμυγδαλίτιδα σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;», είπε συντετριμμένος.

Ιωάννινα: Δεν έδωσε «απαντήσεις» η νεκροψία για τα αίτια θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας -Πλήρης εικόνα σε έξι μήνες

Θάνατος 20χρονης στα Ιωάννινα: Προκαταρκτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια διέταξε ο εισαγγελέας

Ιωάννινα: «Δεν ήταν πάντα εύκολη η επικοινωνία με τους γιατρούς -Μας είπαν μέχρι και ενοχλητικούς»

Σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου πως τόσοι γιατροί δεν είδαν κάτι, ο κ. Μερέος είπε χαρακτηριστικά πως «δεν γνωρίζω, φαντάζομαι πως οι γιατροί είδαν το κορίτσι. Είχαμε μία επικοινωνία μαζί τους, όχι πάντα εύκολη, το έχω ξαναπεί αυτό. Κάποια στιγμή μας είπαν και ενοχλητικούς επειδή καλούσαμε τακτικά στο νοσοκομείο, η γυναίκα μου δηλαδή. Δεν έχω λόγια να πω κάτι».

Σε ερώτηση για το αν το άτυχο κορίτσι αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, ο κ. Μερέος ξεκαθάρισε πως «το παιδί μου ήταν υγιέστατο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί ποτέ. Ήταν ένα κορίτσι που ”έσκαγε” από υγεία».

Ο πατέρας της φοιτήτριας σημείωσε ότι ο πρώτος ιατροδικαστής διέγνωσε ότι η 20χρονη «έφυγε» από την αμυγδαλίτιδα, αλλά τόνισε ότι θα πάρει χρόνο ώστε να μάθουν με ακρίβεια τα αίτια του θανάτου της κόρης τους.

«Να τρέχουν οι γονείς στα παιδιά τους όταν δεν είναι καλά, γιατί εμένα με ξεγέλασαν», ανέφερε ο κ. Μερέος στη συνέχεια με τρεμάμενη φωνή.

«Να προσέχουν οι γονείς τα παιδιά τους, όταν ακούν ότι δεν είναι καλά. Να τρέχουν κοντά τους, γιατί εμένα με ξεγέλασαν και μου έλεγαν ότι το παιδί μου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αυτή είναι η συμβουλή μου, αυτό έχω καταλάβει από όλη αυτή την τραγωδία» κατέληξε ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας.

Δείτε τα όσα είπε με πόνο ψυχής ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας στην εκπομπή «LiveNews»


Πηγή