Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Καλαμάτα: Οι Αρχές παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού που αυτοκτόνησε

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Καλαμάτας, η αυτοκτονία γνωστού εργολάβου και της συζύγου του, συνταξιούχου εκπαιδευτικού.

Το ζευγάρι, βρέθηκε νεκρό το πρωί της Παρασκευής 9/12, σε δύσβατο μέρος της περιοχής Λεΐκων. Ο 70χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός έχοντας πέσει από μεγάλο ύψος στο νταμάρι, ενώ η 68χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο χώρο που είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους στο δρόμο για το νταμάρι.

Στο δύσβατο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής και μετέφεραν τον 70χρονο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις του. Σε άλλο σημείο, περίπου 50 μέτρα από το σημείο πτώσης του 70χρονου, εντοπίστηκε νεκρή και η σύζυγός του, χωρίς όμως να έχει τραύματα που συνάδουν με πτώση από ύψος.

Καλαμάτα: Βρέθηκε σημείωμα του ζευγαριού που αυτοκτόνησε, είχαν οικονομικά προβλήματα -«Έχω θηλιά στο λαιμό»

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε νταμάρι -Διπλή αυτοκτονία βλέπουν οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, γι’ αυτό και αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Τις σκέψεις του να βάλει τέλος στη ζωή του, ο εργολάβος τις είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινό του πρόσωπο. Όπως δήλωσε στο MessiniaLive φίλος και συνεργάτης του 70χρονου, το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος και τoυ είχε εκμυστηρευθεί τις σκέψεις του για το μοιραίο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι έχει «θηλιά στον λαιμό».

Οι αρχές παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους, οι οποίοι θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.


Πηγή