Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Καρανίκας: Καμία εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία

Καρανίκας: Καμία εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία

Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ο Νίκος Καρανίκας ως προς τη διαχείριση της κρίσης λόγω κορονοϊού.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός «μας είπε ότι αν πάμε στα χωριά μας και πάθουμε κάτι (Covid19), θα πεθάνουμε, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για νοσηλεία», ενώ για την παρουσία του νυν κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εξουσία υπογράμμισε ότι «ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε ταμείο 35 δισεκατομμύρια και όχι δις ψέματα».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

Καμία εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη – ΝΔ

Ο Μητσοτάκης, στο διάγγελμα του, μας είπε δηλαδή ότι αν πάμε στα χωριά μας και πάθουμε κάτι (Covid19), θα πεθάνουμε, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για νοσηλεία, δημόσια και αξιόπιστη.

Το είπε, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν άφησε τίποτα όρθιο από την Δημόσια Υγεία όσο κυβερνούσε η ΝΔ και τώρα δεν υπάρχει δημόσια περίθαλψη.

Διέλυσε την Δημόσια Υγεία, μαζί με τον Σαμαρά, σε όλη την Ελλάδα και βασικά στην πολυπόθητη και περιβόητη νησιωτική Ελλάδα και στην επαρχία.

Ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε Δημόσια Υγεία σε όλες τις μεγάλες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα και αντιμετωπίζουμε τον ιό.

Ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε ταμείο 35 δισεκατομμύρια και οχι δις ψέματα όπως ο Μητσοτάκης.

Όμως, δυστυχώς, δεν εμπιστευόμαστε τον Μητσοτάκη-ΝΔ γιατί μας χρεοκόπησαν μια φορά και μέσα σε ένα τετράμηνο και πριν τον Κορονοϊό πήγαν την ανάπτυξη από 2,8% στο 1% .

Επίσης, σε αντίθεση με την Ισπανία και τις υπόλοιπες χώρες, για την σημερινή κρίση δίνει ψυχούλα στην κοινωνία. Με σκοπό να λεηλατήσουν, όπως και πριν, όπως ξέρουν και έμαθαν, το υπόλοιπο ταμείο με εργολαβίες για το σόι τους και όχι για την κοινωνία που υποφέρει.

Να μην το επιτρέψουμε. Να μην τους δώσουμε την εμπιστοσύνη μας, γιατί θα μας διαλύσουν, όπως και πριν.


Πηγή