Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: Ο ένας εκβιάζει τον άλλο, έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις

«Ο ένας εκβιάζει τον άλλο», τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ούτε λίγο ούτε πολύ οι ιατρικές γνώσεις της κ. Πισπιρίγκου υποκατέστησαν και τις γνώσεις των γιατρών. Μία μάνα που έχει τα παιδιά της στα νοσοκομεία και ψάχνει να βρει διάφορες φαρμακευτικές ουσίες και μάλιστα, ουσίες που είναι αναισθητικές ή προκαλούν πρόβλημα τον θάνατο, δείχνει ότι ξέρει πάρα πολλά», σχολίασε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star, χαρακτηρίζοντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου «πάρα πολύ έξυπνη».

Θα μπορούσε, σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, η 33χρονη «να δώσει μία παραγγελία μέσω διαδικτύου για να προμηθευτεί την οποιαδήποτε ουσία, δεδομένου ότι αυτές οι παραγγελίες πληρώνονται με πιστωτική κάρτα, άρα υπάρχουν και τα στοιχεία για τον αγοραστή».

«Κατά τη δική μου εκτίμηση, η ουσία αυτή (σ.σ. κεταμίνη) δόθηκε στα χέρια της από τη μαύρη αγορά», προσέθεσε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως «ως κατηγορούμενη έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει αλλά οι επιστήμονες αναδεικνύουν την πραγματικότητα καθώς η ουσία αυτή χορηγήθηκε σε ένα μονόκλινο δωμάτιο στο οποίο τουλάχιστον την τελευταία μιάμιση ώρα ήταν μόνη της και από εκεί και πέρα κανένας επιστήμονας δεν θα χορηγούσε μία τέτοια ουσία».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ντοκουμέντα από τις αναζητήσεις της για αναισθητικές ουσίες -Τι έψαχνε στο διαδίκτυο

Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες στο διαδίκτυο, δεν ήξερα την κεταμίνη

Επίσης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη και ότι ήταν σε βαλιτσάκι για τις ΜΕΘ, ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «Πού τα γνωρίζει όλα αυτά η κυρία αυτή; Και ήρθε να μας πει ότι έψαχνε για την κεταμίνη τότε που έμαθε για την ουσία. Έχει βαλθεί, μάλλον, να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, για τους δικούς της λόγους. Αυτή στη δεξιά εξέδρα και ο Μάνος στην αριστερή. Αλλά υποθέτω πως θα συγκρουστούν», συμπληρώνοντας ότι η ένταση μεταξύ τους «δεν βοηθάει κανέναν από τους δύο. Βεβαίως και βοηθάει τις Αρχές. Κάτι κρύβουν και οι δύο. Ο Μάνος στέλνει μηνύματα μέσω της κατάθεσής του στην κυρία Πισπιρίγκου που είναι στον Κορυδαλλό και εκείνη μέσω των ΜΜΕ στέλνει τα δικά της, εκβιάζοντας ο ένας τον άλλο».

Τέλος, εκτίμησε πως η αλήθεια θα λάμψει σύντομα και θα «δέσει» με τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών. «Έχουμε άλλα δύο παιδιά, ας περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν οι ιατροδικαστές. Σύντομα θα έχουμε νέα συνταρακτικά», τόνισε.

Δείτε όσα είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος από το 04:40:


Πηγή