Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κεδίκογλου: «Να αξιοποιηθεί ο πλούτος της Βόρειας Εύβοιας»

Συνεχίζονται οι επαφές του Σίμου Κεδίκογλου για το Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, Σταύρο Μπένο, ενώ παρόντες ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Κελαϊδίτης, ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Αννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, αντιδήμαρχοι και άλλοι θεσμικοί φορείς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε το λογότυπο του προγράμματος καθώς και το βίντεο παρουσίασης των μελετών.

«Η Β. Εύβοια είναι ένας πλούσιος τόπος από όλες τις πλευρές. Πρέπει να δοθούν τα μέσα στους κατοίκους προκειμένου να αξιοποιήσουν αυτόν τον πλούτο. Έχουμε πολλά να κάνουμε», είπε ο Σ. Κεδίκογλου.

Ο Σταύρος Μπένος ανέφερε: «Στις 11, 12 και 13 Μαρτίου οι μελετητές θα παρουσιάσουν στην Αγία Αννα τις μελέτες τους για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας και θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση για 6 μήνες με την τοπική κοινωνία, μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας διαλόγου. Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ότι το κράτος με τις βασικές υποστάσεις του, δηλαδή τη διοίκηση, την Υγεία και την Πρόνοια θα είναι μέχρι το τελευταίο σπίτι στη Βόρεια Εύβοια».


Πηγή