Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για κακοποίηση 14χρονου στον Βόλο- Πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος [βίντεο]

Νέες καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον ενός ανήλικου στην Κιβωτό του Κόσμου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο παραμένει στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο, αναμένεται να καταθέσει, το αμέσως επόμενο διάστημα, για δεύτερη φορά σωματική κακοποίηση από «παιδαγωγούς» της ΜΚΟ, σύμφωνα με την καταγγελία πρώην εργαζόμενου.

Πιο συγκεκριμένα, πρώην εργαζόμενος στη Δομή, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο παιδί είχε ξυλοκοπηθεί τον Μάρτιο του 2022 από τέσσερις «παιδαγωγούς» – μεταξύ των οποίων και ο «Πασχάλης». Λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο του 2022, απομάκρυναν το παιδί από τη δομή, το ξυλοκόπησαν για δεύτερη φορά και το επέστρεψαν πίσω.

Ο ίδιος ανέφερε ότι τις τελευταίες ώρες, καταβάλλονται προσπάθειες από παιδοψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, να «ανοιχτεί» το παιδί και να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να αποκαλυφθεί η δράση των «παιδαγωγών» και να κληθούν για εξηγήσεις από τη δικαιοσύνη.

Πού βρίσκονται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Την ίδια ώρα, ο πατέρας Αντώνιος έκανε μια σκληρή επίθεση – μέσω του συνηγόρου του – κατά της Εκκλησίας, της κυβέρνησης και του νέου Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου.

Σε δήλωσή του ο Θρασύβουλος Κονταξής, ένας εκ των συνηγόρων του πατρός Αντωνίου υποστήριξε πως «παράνομα και αυθαίρετα χθες το βράδυ άλλαξαν τις κλειδαριές από το σπίτι της δομής όπου διέμεναν. «Πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου» είπε, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι ανέστιος και δεν έχει περιουσιακά στοιχεία ενώ ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Μάλιστα, τόνισε πως ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα πέρασαν τη χθεσινή νύχτα στο αυτοκίνητο, μαζί με το ανήλικο παιδί τους.

Σύμφωνα πάντως με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πατήρ Αντώνιος και η σύζυγός του νοίκιασαν ένα νέο σπίτι, στο οποίο έχουν ήδη μετακομίσει, ενώ αγόρασαν και μία αποθήκη δίπλα στο σπίτι αυτό ώστε να μεταφέρουν εκεί τα πράγματά τους από την δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.


Πηγή