Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

ΚΚΕ: Η ΝΔ ψαρεύει στα θολά νερά του εθνικισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ρεσιτάλ υποκρισίας

Σχόλιο σχετικά με το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για την ονομασία της ΠΓΔΜ εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, με την οποία καυτηριάζει τη στάση των κομμάτων, καθώς κανένα δεν αμφισβητεί «στο ελάχιστο την επίλυση του προβλήματος, υπό την ΑμερικανοΝατοϊκη ομπρέλα».

«Τόσο οι διοργανωτές του χθεσινού συλλαλητηρίου όσο και η κυβέρνηση και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητα απ’ το αν τάσσονται στην πλευρά του εθνικισμού ή του κοσμοπολιτισμού, δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο την επίλυση του προβλήματος, υπό την ΑμερικανοΝατοϊκη ομπρέλα, που είναι και ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για τους λαούς των Βαλκανίων». επισημαίνει σχόλιο του ΚΚΕ.

Και προσθέτει: «Η μεν ΝΔ ψαρεύει στα θολά νερά του εθνικισμού, αθωώνοντας φασιστικές, ναζιστικές δυνάμεις όπως η ΧΑ, που συμμετείχαν επίσημα στο συλλαλητήριο, ο δε ΣΥΡΙΖΑ δίνει για μια ακόμη φορά ρεσιτάλ υποκρισίας, τη στιγμή που στο συλλαλητήριο πρωτοστατούσαν οι κυβερνητικοί του συνέταιροι, ενώ και ο ίδιος στο παρελθόν δε δίσταζε να συμπορεύεται με τέτοιες αντιδραστικές δυνάμεις, στο πλαίσιο του πολιτικού του τυχοδιωκτισμού».

localStorage.clear();


Πηγή