Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Κλείστηκε σε καταψύκτη με μπίρες και του έδωσε και κατάλαβε

Ο Jeremy Van Ert είπε πως εγκλωβίστηκε στον καταψύκτη παντοπωλείου, με την αυτόματη πόρτα να κλειδώνει μαγικά πίσω του καθώς η επιχείρηση δεν πουλά αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα.

Το «εγκλωβίστηκε» ωστόσο ήταν μάλλον προσχηματικό, καθώς ο καταψύκτης είχε γυάλινη πόρτα και το κατάστημα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, οπότε δεν ήθελε μάλλον να βγει από κει μέσα ο μερακλής πελάτης.

«Ο ύποπτος βρέθηκε κλεισμένος στον καταψύκτη μπίρας, ξέροντας πως το Kwik Trip δεν θα του πουλούσε μπίρα, κι έτσι αποφάσισε να παραμείνει στον καταψύκτη», δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας του Marshfield της Μασαχουσέτης, Rick Gramza. «Ένας πελάτης πήγε στον καταψύκτη κατά τις 6:00 το πρωί και τον είδε μέσα».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Van Ert του έδωσε και κατάλαβε στις μπίρες, πίνοντας μπουκάλια και κουτάκια με υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ. «Αυτό είναι μοναδικό, είμαι εδώ 20 χρόνια, έχω ακούσει για ανθρώπους που κλείνονται μέσα σε κτίρια, ποτέ όμως σε καταψύκτες», πρόσθεσε ο Gramza.

Όταν τον ανακάλυψαν, ο άντρας προσπάθησε να διαφύγει και πλέον βρίσκεται στο κρατητήριο της κομητείας, καθώς παραβίασε τους όρους παλαιότερης ποινής που τον ήθελαν νηφάλιο όλη την ώρα…

WAOW.com Must See Video

localStorage.clear();


Πηγή