Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

ΚΝΕ: Νέος γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου ο Θοδωρής Κωτσαντής -Το βιογραφικό του

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (12/2) με την εκλογή νέου Κεντρικού Συμβουλίου και νέας Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της ΚΝΕ.

«Με πνεύμα μαχητικής αισιοδοξίας και σε κλίμα ουσιαστικής συζήτησης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου της ΚΝΕ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Νεολαίας του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στη συνέχεια προστίθεται ότι «η εισήγηση και το κλείσιμο του απερχόμενου Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ ψηφίστηκαν ομόφωνα, όπως και η εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου. Το 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ υπερψήφισε ομόφωνα την Απόφαση του Συνεδρίου».

Στην πρώτη του Σύνοδο το Κεντρικό Συμβούλιο εξέλεξε Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, τον Θοδωρή Κωτσαντή.

Ο απερχόμενος Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στη δουλειά του κόμματος.

Το βιογραφικό του νέου γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ

Ο Θοδωρής Κωτσαντής είναι 30 χρόνων, απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Μεγάλωσε στην Πρέβεζα και οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 2006. Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου από το 2013 και μέλος του Γραφείου του ΚΣ από το 2018.


Πηγή