Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

«Κρυφτό» Κασσελάκη με τις κάμερες, πήγε κρυφά στο εστιατόριο -Επιχείρηση… παραπλάνησης και με το βαν των βουλευτών

Επιχείρηση παραπλάνηση νούμερο δύο προσπάθησε να στήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία ο Στέφανος Κασσελακης για να μην αποκαλύψει το εστιατόριο που θα πήγαινε με τους βουλευτές του και ο ίδιος να μείνει για τρίτη βραδιά άφαντος.

Με τις κάμερες να είναι στημένες στον παραλιακό δρόμο κάτω από το στενό του αρχοντικού του, ο κ. Κασσελάκης προσπαθώντας να αποφύγει τις κάμερες έφυγε από το σπίτι του νωρίτερα από όλους χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς.

Το στενό δρομάκι ήταν αποκλεισμένο από την αστυνομία και οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να έχουν εικόνα στα πάνω σοκάκια.

Από εκεί διέφυγε της προσοχής όλων και έφτασε στο εστιατόριο όπου και περίμενε τους βουλευτές.

Το κρυφτό στους τρεις όλους κι όλους δρόμους δρόμους της πόλης συνεχίστηκε και με τους βουλευτές!

Το βαν και τα ταξί έφυγαν στην αντίθετη εντελώς κατεύθυνση από εκείνη που ήταν το εστιατόριο το οποίο απέχει μόλις 30 μέτρα από το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιχείρηση «παραπλάνησης» των καμερών και με τους βουλευτές

Αρχικά από το γραφείο Τύπου σημείωναν ότι οι βουλευτές θα πήγαιναν πρώτα από τα ξενοδοχεία τους για φρεσκαριστούν, αλλά τελικά το κομβόι έκανε κύκλο και επέστρεψε προς τα πίσω.

Όμως οι κάμερες είχαν ήδη αποχωρήσει από το σημείο και ο σχεδιασμός της παραπλάνησης πήγε περίπατο.

Όλες τις ώρες της μαραθώνιας συνεδρίασης στην οικεία Κασσελάκη το εστιατόριο παρέμενε με κλειστά τα φώτα θεωρώντας ότι δεν θα τους αντιληφθεί κανείς. Το iefimerida είχε ήδη εντοπίσει το εστιατόριο και περίμενε… την ώρα που θα επέστρεφαν όλοι.


Πηγή